EDIȚIE LIMITATĂ Bonilash Valentine's Day

în stoc
SKU
6424835003472
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

179,00 LEI

EDIȚIE LIMITATĂ 

Pachet Bonilash Valentine's Day

Set format din:

  • Bonilash ser pentru stimularea creșterii genelor
  • Bonilash ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor
  • Parfum Fragrance by Bonilash CADOU

Fragrance by Bonilash ediția 2023, captivează prin aromele delicioase și versatile de fructe și esențe florale incitante. Un parfum delicat și feminin ce invadează toate simțurile și se adaptează fiecărei personalități.

Serurile Bonilash pentru gene și Bonilash pentru sprâncene au la bază o substanță activă ce acționează ca un stimulent eficient pentru creșterea atât a genelor, cât și a sprâncenelor.

Beneficii:

  • serurile previn căderea excesivă a genelor și a sprâncenelor
  • efect pozitiv asupra creșterii și alungirii firului de păr
  • îndesesc și îngroașă firul de păr
  • intensifică culoarea naturală a genelor
  • stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor
  • conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor
  • hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele

Ingredientele atent selectate ale ambelor seruri întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestora, hrănesc, hidratează și regenerează genele și sprâncenele.

Mod de utilizare:

Bonilash gene

Se aplică seara, după demachiere. Serul se aplică pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Nu se aplică în interiorul ochiului și pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact (înainte de aplicare, se vor scoate lentilele), după chimioterapie, pe machiaj permanent și după vopsirea genelor cu henna.

Bonilash sprâncene

Se utilizează seara, după demachiere, pe pielea curată și uscată. Folosind aplicatorul, aplicați dinspre interior spre exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesită îndesire.

O singură aplicare pe zi este suficientă pentru a îmbunătăți aspectul genelor în mai puțin de 60 de zile!

Atenționări!

A se evita contactul cu globul ocular. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiți bine cu apă caldă. A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În caz de afecțiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist. A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată. Folosirea produsului trebuie întrerupta, în cazul în care apar iritații sau înroșirea pielii. Dacă simptomele persistă după ce ați încetat să aplicați produsul, adresați-vă medicului specialist. A nu se folosi în timpul sarcinii, alaptării, chimioterapiei. A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Produs destinat exclusiv adulților.

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEDIȚIE LIMITATĂ Bonilash Valentine's Day
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!