Clinskin Papilom Tratament Skin Tag

în stoc
SKU
5706448002013
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Clinskin Papilom Tratament Skin Tag: www.clinskin.ro

65,00 LEI

ClinSkin Papilom Tratament Skin Tag

- pentru îndepărtarea papiloamelor -

  • Îndepărtare eficientă în 6 zile
  • Rezultat cosmetic excelent
  • Fără durere

ClinSkin Papilom este un dispozitiv de auto-îngrijire pentru îndepărtarea ușoară, sigură și nedureroasă a papiloamelor. Când este aplicat, oprește fluxul de sânge către papilom prin ligatură, papilomul uscându-se apoi treptat, într-un mod sigur, cu risc neglijabil de cicatrice și fără durere.

Papilomul trebuie sa aibă maximum 3 mm în diametru la baza și maximum 5 mm în înălțime. Acest pachet ClinSkin Papilom conține un aplicator și 3 dispozitive pentru papiloame, fiecare pentru îndepărtarea unui papilom.

 

Mod de utilizare: Utilizați aplicatorul pentru a plasa dispozitivul și plasturele pe baza papilomului. Pentru mai multe detalii citiți instrucțiunile de utilizare din interiorul pachetului sau urmăriți videoclipul pe www.clinskin.ro

 

Avertizări: Nu utilizați pentru îndepărtarea papiloamelor de pe pleoape sau din apropierea ochilor, dacă papilomul nu este de culoarea pielii, nu se încadrează în diametrul aplicatorului sau sângerează. Consultați medicul înainte de utilizare dacă aveți antecedente de cancer de piele, dacă aveți hemofilie, dacă papilomul prezintă semne de boală sau infecție a pielii ori dacă aveți îndoieli că afecțiunea în cauză este de fapt un papilom.

Rețineți că este posibil ca dispozitivul pentru papiloame să nu rămână lipit în zona inghinală sau în pliurile pielii.

Papilomul uscat se va necroza după câteva zile. Acest lucru este normal, deoarece dispozitivul va opri fluxul de sânge către papilom. 

Nu utilizați dacă sunteți alergic la unul sau mai multe dintre ingredientele/materialele sale. Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor. 

A nu se utiliza de către persoane cu vârsta sub 18 ani. A nu se utiliza dacă dispozitivul este deteriorat.

ClinSkin Papilom este sigur de utilizat în timpul sarcinii și alăptării.

 

Prezentare1 aplicator și 3 discuri pe blister pe un suport

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsClinskin Papilom Tratament Skin Tag