Dolorgiet plasturi termici 10 buc.

în stoc
SKU
5907527950892
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Dolorgiet plasturi termici 10 buc.:dolorgiet.ro

51,00 LEI

Dolorgiet® plasturi termici*10 buc.

Beneficii:

 

  • Încălzește local și ameliorează durerile lombare, reumatice, musculare, articulare și nevralgice
  • Relaxează mușchii încordați ameliorând durerea
  • Acționează local până la 12 ore

 

Ingredientepulbere de fier, apă, sare, cărbune

 

Acțiune:  după deschidere, apare o reacție exotermă datorită oxidării pulberii de fier, care durează până la 12 ore, căldura emisă de produs ajungând la 48ºC. Aceasta este temperatura care oferă căldură pentru relaxarea mușchilor încordați și dureroși. Plasturele acționează local, intensificând circulația sanguină locală, reducând senzația de durere.

Plasturele poate fi utilizat singur sau în combinație cu analgezice orale.

 

Mod de utilizarePlasturele trebuie aplicat pe pielea curată, uscată și degresată. Plasturele se scoate din ambalaj doar înainte de utilizare. Se îndepărtează banda de protecție de pe suprafața adezivă a plasturelui și se aplică plasturele pe zona dureroasă sau, în cazul persoanelor cu toleranță termică redusă (inclusiv persoanele în vârstă), se aplică plasturele pe lenjeria de corp din bumbac care aderă direct la corp. 

Plasturele se încălzește treptat, dar durata de utilizare a acestuia trebuie ajustată individual pentru a asigura cel mai bun efect terapeutic. 

Plasturele este de unică folosință și este destinat exclusiv utilizării externe. A nu se utiliza plasturii pe aceeași zonă prea mult timp. Dacă este necesar, următorul plasture poate fi aplicat după 24 de ore.

Atunci când se combină utilizarea plasturelui cu analgezicele orale, trebuie acordată o atenție deosebită, deoarece medicamentele reduc senzația de durere. Din acest motiv se recomandă aplicarea plasturelui doar pe lenjeria de corp din bumbac. În cazul tarnspirației intense, plasturele trebuie îndepărtat imediat.

 

Condiții de păstrare: plasturele termic trebuie păstrat ferit de lumină, la temperatura camerei, într-un loc uscat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Atenționări: a nu se utiliza:

- pe pielea cu vânătăi sau inflamații, iritată, deteriorată, cu leziuni sau în timpul băii;

- pe zone ale corpului cu simțul căldurii afectat. Plasturele trebuie îndepărtat rapid dacă apare căldură intensă în zona în care este aplicat - dacă temperatura resimțită este prea ridicată - sau dacă pielea devine iritată, roșie, cu senzație de usturime sau inflamată;

- în timpul somnului;

- un plasture deteriorat din punct de vedere mecanic;

- la persoanele care nu sunt capabile să respecte pe deplin instrucțiunile de utilizare sau să îndepărteze plasturele singure, de exemplu persoanele în vârstă;

- împreună cu alte medicamente aplicate local pe piele, de exemplu unguente de încălzire sau alte preparate sau produse care emit căldură, cum ar fi pernele de încălzire

 

După contactul conținutului unui plasture deteriorat cu ochii sau pielea, a se clăti imediat cu apă. 

Plasturele folosit nu trebuie reîncălzit în alt mod.

A se feri de lumina directă a soarelui. 

A nu se aplica presiune suplimentară pe plasture. 

Plasturele nu trebuie utilizat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Persoanele cu artrită reumatoidă, scleroză multiplă, boli de piele, afecțiuni circulatorii și neoplazice, femeile însărcinate trebuie să consulte un medic înainte de utilizarea plasturelui.

Produsele de încălzire pot provoca arsuri. Riscul de arsuri crește odată cu înaintarea în vârstă. 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDolorgiet plasturi termici 10 buc.