LACIUM JUNIOR 25 miliarde UFC 10 capsule

în stoc
SKU
5906204018733
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

30,00 LEI

ALIATUL FLOREI INTESTINALE

Bacteriile intestinale benefice au numeroase și importante funcții, de exemplu, ele produc diferite substanțe nutritive pentru gazda lor, previn infecțiile cauzate de agenții patogeni intestinali. Un alt beneficiu important este impactul pe care îl au asupra sistemului imunitar, întrucât au capacitatea de a produce un spectru larg de substanțe cu rol antimicrobian.

Consumul de alimente pre-procesate (fast food), adesea conținând cantități excesive de grăsimi, conservanți și cantități insuficiente de legume și fructe (care aduc un aport semnificativ de fibre alimentare și nutrienți pentru flora benefică organismului uman), stresul, tratamentul cu antibiotice care provoacă dezechilibre ale florei intestinale, apa clorinată, sunt câțiva factori care aduc modificări dăunătoare ale microbiomului intestinal uman. Acest lucru are un impact serios asupra stării de sănătate, conducând la diaree, constipație, slăbirea sistemului imunitar, dezechilibrul florei intestinale, balonare și alte afecțiuni digestive.

 

Beneficii

  • număr mare de bacterii benefice pentru intestinul gros și subțire
  • 9 tulpini de culturi vii într-o singură capsulă
  • capsulă cu eliberare prelungită
  • putere de acțiune și stabilitate garantate
  • administrare facilă – 1 singura capsulă pe zi
  • efect sinergic datorat inulinei

Ingrediente - liofilizat bacterian 25x10(Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus rhamnosus LR02, Lactobacillus plantarum LP09, Lactobacillus casei LC03, Lactobacillus acidophilus LA02, Streptococcus thermophilus YA08, Bifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis LL02), inulină 140 mg.

Inulina este un oligozaharid cu rol de nutrient pentru bacteriile benefice.

 

Recomandare - în tratamentul cu antibiotice, pentru întărirea sistemului imunitar, în dezechilibre ale tractului intestinal (diaree, constipație).

 

Prezentare - 10 capsule cu eliberare prelungita. Capsula conferă produsului rezistență la aciditatea gastrică și asigură o eficiență maximă a produsului.

 

Mod de utilizare - 1 capsulă pe zi

În cazul în care copilul nu poate înghiți capsula, aceasta se poate desface și se va utiliza doar pulberea din interiorul capsulei.

*UFC - unități formatoare de colonii vii

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLACIUM JUNIOR 25 miliarde UFC 10 capsule
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!