mebeVIT B-Complex 30 cpr.

în stoc
SKU
5906204022099
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre mebeVIT B-Complex 30 cpr.: mebevit.ro

 

 

53,00 LEI

mebeVIT B-Complex*30 cpr.

Conține un complex de vitamine B, inclusiv formele metilate ale vitaminei B9 (acid folic - Quatrefolic®) și vitaminei B12 (metilcobalamină).

Vitaminele B9 (acidul folic) și B12 din alimentație sunt sub formă inactivă. Pentru a fi utilizate corespunzător, trebuie să fie modificate în organism. Procesul de metilare joacă un rol important în transformarea acestor vitamine în formele lor active. Formele metilate ale vitaminelor B9 și B12 din mebeVIT B-Complex*30 cpr. sunt forme active biologic, adică ”gata de utilizat” de către organism.

Indicații

  • funcționarea normală a sistemului nervos (vitaminele B12, B2, B6 și niacină)
  • reducerea oboselii (vitaminele B12, B2, B6, niacină și acid folic)
  • menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului imunitar (vitamina B12 și acid folic)

Vitamina B12, vitamina B2, vitamina B6 și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina B12 și acidul folic au rol în menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina B2 ajută la formarea normală a globulelor roșii, la metabolismul normal al fierului, la menținerea vederii normale, la menținerea sănătății pielii și a membranelor mucoase și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B6 este esențial în menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea normală a globulelor roșii.

Vitamina B1 conlucrează la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul energetic normal, la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a inimii.

Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală, la sinteza normală și la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători, la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării.

Acidul folic susține sinteza normală a aminoacizilor, buna funcționare a hematopoiezei și la reducerea oboselii și extenuării.  

Niacina menține sănătatea psihică, ale membranelor mucoase și a pielii. 

Mod de utilizare1 comprimat pe zi, înghițit cu suficient lichid.  

Avertizări: Produsul este destinat adulților. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici.    

Prezentare30 comprimate filmate

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsmebeVIT B-Complex 30 cpr.