OchiSan unguent pleoape urcior şi chalazion 15 g

în stoc
SKU
5900741963372
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre OchiSan unguent pleoape urcior şi chalazion 15g: ochisan.ro

 

65,00 LEI

OchiSan unguent pleoape urcior şi chalazion*15 g

 

Ajută la ameliorarea simptomelor precum mâncărimea pielii pleoapelor, durerea și inflamarea acestora, legate de apariția orjeletului extern (urcior) și a chalazionului (șalazionului).  

Preparatul este destinat utilizării pe pielea pleoapelor. Nu conține conservanți.

 

Orjeletul este o afecțiune oculară care apare pe marginea superioară sau inferioară a pleoapei, fiind cunoscut, în termeni populari sub denumirea de urcior sau ulcior. Glanda sebacee de la baza unei gene este infectată cu bacterii și astfel zona respectivă se inflamează, apare un abces însoțit de durere și devine sensibilă la presiune. Orjeletul poate apărea pe exteriorul pleoapei sau pe interiorul acesteia.

 

Chalazionul este o inflamație a glandelor sebacee de la nivelul pleoapei și la fel ca în cazul orjeletului, poate apărea atât pe exteriorul pleoapei cât și pe interiorul acesteia.

Se dezvoltă lent, iar spre deosebire de orjelet, chalazionul nu este dureros și nu este contagios, deoarece apariția acestuia nu este provocată de o infecție bacteriană.

 

Formula inovatoare a trei ingrediente conținute în unguent: miere de Manuka, ulei de Manuka și extract uleios organic de scorțișoară, calmează iritațiile, are efect hidratant și susține regenerarea barierei protectoare a pielii pleoapelor.

 

Mod de utilizare: Curățați pielea pleoapelor. Masați cu o cantitate mică de unguent zona pleoapei care prezintă afecțiuni. Masajul trebuie efectuat întotdeauna în direcția orificiului glandei, adică pe pleoapa superioară - de sus în jos, pe pleoapa inferioară - de jos în sus. Se aplică de cel puțin 3 ori pe zi pe pielea pleoapelor. Dacă nu există o îmbunătățire vizibilă în decurs de 5 zile de la începerea tratamentului, trebuie să consultați un medic.

Contraindicații și precauții:

  • Nu utilizați dacă ambalajul este deteriorat.
  • Nu utilizați după data de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • Nu lăsați la îndemana copiilor.
  • Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele a preparatului și întrerupeți utilizarea în cazul unei reacții alergice.
  • Nu utilizați pe pielea rănită și deteriorată.
  • Preparatul este destinat numai pentru uz extern. În cazul în care preparatul intră în contact cu ochiul, clătiți ochiul cu apă.
  • Utilizați cel mult 90 de zile de la data primei deschideri.

 

Prezentaretub 15 g

Status: dispozitiv medical

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOchiSan unguent pleoape urcior şi chalazion 15 g