PARUSAN – Kit împotriva căderii părului

în stoc
SKU
6424835002079
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

116,99LEI

PĂR STRĂLUCITOR, PUTERNIC ȘI SĂNĂTOS

3 produse care asigură reducere căderii părului

Parusan Șampon Stimulator - o formulă specială și complexă care conferă părului îngrijirea necesară. Acesta conține un extract special din lastari de mazăre care reduce căderea părului și stimulează creșterea firelor noi de păr. În plus, ingredientele de calitate superioară – biotina, arginina și vitamina E – conferă părului nutrienții necesari pentru un păr sănătos și puternic.  

Utilizare: se aplică pe scalp și se lasă să acționeze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clătește cu o cantitate mare de apă. Recomandat pentru utilizare zilnică.

Parusan Tonic Energizant – un concentrat de nutrienți care asigură în mod direct aprovizionarea cu substanțe nutritive la nivelul scalpului și al rădăcinii firului de păr. Biotina, arginina și vitamina E confera foliculilor de păr nutrienți și energie esențială pentru regenerarea și reducerea căderii părului.

Utilizare: se aplică ușor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului. Nu se clătește, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obișnuit.

Parusan Spumă Aktiv –conține un duo concentrat de ingrediente, cafeină și dexapantenol, care are capacitatea de a penetra straturile pielii și de a elibera ingredientele active în foliculul de par. Aceste proprietăți creează un ’microambient’ de creștere și stimulare a firului de păr.

Acțiunea cafeinei și a dexpantenolului în foliculii de păr și în derm, a fost dovedită științific după aplicarea Parusan Spumă Aktiv** (** studiu in vitro asupra foliculilor de păr izolați)

Utilizare: dupa spălarea părului, se aplică în palme o cantitate de mărimea unei nuci și se masează ușor scalpul. Apoi, părul se aranjează așa cum se dorește. Pentru rezultate optime, se utilizează o dată pe zi timp de cel puțin 12 săptămâni.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPARUSAN – Kit împotriva căderii părului
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!