Plată și livrare

Procedura de plată și livrare a comenzilor

Modalitatea de livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile, pe teritoriul Romaniei, in sistem de curierat door-to-door, catre Cumparator. La momentul expedierii comenzii, Cumparatorul va primi o confirmare electronica ce contine detalii privind firma de curierat si numarul AWB al coletului.

Livrarea se realizeaza prin intermediul societatii de curierat  FAN COURIER, in decurs de cel mult 3-5 de zile lucratoare de la incheierea la distanta a contractului de vanzare. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni până Vineri în intervalul orar 09.00 - 17.00. Comenzile plasate în zilele de Sâmbătă și Duminică vor fi procesate Luni, în ordinea primirii lor.

Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, comunicat in e-mailul de confirmare, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii.

Vanzatorul nu poate fi tinut raspunzator pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea eronata a unei comenzi sau a unei parti din aceasta in cazul in care astfel de evenimente sunt generate de cazuri fortuite sau situatii de forta majora, precum (exemplificativ, nelimitativ):

- blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei;

- caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus;

- cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc.;

- cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc.;

- nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti;

- imbolnaviri, accidentari, deces etc.;

- alte cauze expres prevazute de lege.

Vanzatorul nu poate fi tinut raspunzator in legatura cu riscurile si responsabilitatile asociate cu transportul Bunurilor comandate si starea acestora in momentul predarii lor catre reprezentantul societatii de curierat.

Costurile de livare

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 90 LEI.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 90 LEI, taxa de livrare este de 9 LEI

Modalitatea de plată

Toate preturile Bunurilor prezentate pe site, indiferent de specificul acestora, includ TVA si sunt preturi finale.

Cumparatorul poate opta pentru una dintre următoarele metode de plată:

  • Comanda se va achita in numerar la momentul livrarii (ramburs), prin intermediul curierului - plata se va face direct către firma de curierat pe bază de chitanță;
  • Online prin intermediul cardurilor bancare, fara comision suplimentar pentru Cumpărător.

În cazul plăților online, folosind cardurile bancare, nu se percepe nici un comision suplimentar Cumpărătorului.

Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online EuPlatesc.ro, în condiții de maximă securitate, garantată de procesatorul de plăți. În momentul selectării opțiunii de plată online cu cardul, Cumpărătorul este redirecționat pe pagina de plată a procesatorului online de plăți.

Nicio informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vânzătorului.

Cumpărătorul care platește online trebuie să furnizeze procesatorului toate detaliile cerute în pagina de plată a procesatorului. Pentru mai multe detalii, te invitam sa parcurgi in integralitate Politica noastra de Confidentialitate.

Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).

Procesatorul de plăți este reprezentat de EuPlătesc.ro

In situatia in care Cumparatorul opteaza pentru emiterea unei facturi aferente achizitiei sale, facturarea produselor achizitionate se va realiza exclusiv in moneda RON, folosind informatiile furnizate de Client prin intermediul formularului specific.

Vanzatorul nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Cumparator pentru emiterea facturii.

Ulterior emiterii facuturii, aceasta va fi transmisa Cumparatorului pe adresa de e-mail indicata de acesta din urma.