Aspasia COLLAGEN BEAUTY 28 flacoane

în stoc
SKU
5906204019648
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

 

Mai multe informații despre Aspasia Collagen Beauty: aspasiabeauty.ro

 

Participă la concursul "Win Your Order Back" și ai șansa să câștigi ultima ta comandă ta înapoi!

Comandă Aspasia Collagen Beauty acum, intră pe pagina de Instagram @aspasiabeauty și urmărește pașii din postarea care anunță concursul.

Trei câștigători norocoși vor primi încă o dată ultimele lor comenzi!

Concursul se încheie pe 17 iunie. 

125,00 LEI

Frumusețea începe din interior!

Beneficii

  • Completează dieta cu ingrediente esențiale pentru reactivarea formării de colagen și acid hialuronic, necesare pentru a reînnoi aspectul pielii, părului și unghiilor
  • Acționează din interior pentru a conferi fermitate și hidratare pielii, stimulând nivelul de colagen și elastină
  • Reduce liniile fine și ridurile mai adânci
  • Pielea își va recăpăta elasticitatea și strălucirea, iar părul și unghiile vor avea un aspect mai sănătos

Recomandat pentru stimularea producției naturale de colagen, pentru îmbunătațirea aspectului pielii, părului și unghiilor, sau pentru a preveni, din interior, semnele naturale de îmbătrânire.

 

Ingrediente -1 flacon conține: 2,5 g peptide din colagen hidrolizat (de origine animală), 10 mg acid hialuronic, 80 mg vitamina C, 50 µg biotină, 10 mg vitamina E, 10 mg zinc.

Colagenul este o proteină naturală din organism și reprezintă aproximativ 30% din toate proteinele celulare. Acesta ajută la creșterea elasticității pielii, sprijinind astfel atenuarea ridurilor și a liniilor subțiri.

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural în corpul uman, fiind un hidratant biologic al pielii. Aproximativ 50% din acidul hialuronic este concentrat la nivelul pielii, dar scade odată cu vârsta.

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului, ceea ce ajută implicit, la menținerea elasticității și tonusului pielii. În plus, are acțiune antioxidantă.
 
Biotina contribuie la menținerea sănătății pielii și părului.
 
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 
Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii și la metabolismul normal al acizilor grași.
 
 

Mod de utilizare -1 flacon buvabil pe zi, de preferat seara.

Soluția se poate consuma direct sau diluată în 100 ml apă, ceai, suc sau orice alt lichid. Produsul este destinat doar adulților.
 
Atenționări:

 

În formula Aspasia® Beauty Collagen sunt utilizate ingrediente naturale precum colagenul și sucul concentrat de coacăze. Datorită originii naturale  ale acestor ingrediente, pot exista diferențe între loturile individuale de materie primă care pot modifica subtil culoarea și gustul produsului final și care pot lăsa mici depuneri pe flacon.

Calitatea și efectele benefice ale produsului asupra sănătății pielii nu sunt afectate, un aspect asigurat de testele efectuate de laboratoarele producătorului polonez asupra fiecărui ingredient în parte.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAspasia COLLAGEN BEAUTY 28 flacoane
Rating-ul dumneavoastră