Bonilash SER GENE 3 ml

în stoc
SKU
5902026460453
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Bonilash ser gene: bonilash.ro

117,00 LEI

Serul Bonilash pentru gene are la bază o substanță activă ce actionează ca un stimulent eficient pentru creșterea genelor.

Beneficii

  • efect pozitiv asupra creșterii și alungirii firului de păr
  • îndesește și îngroașă firul de păr
  • previne căderea excesivă a genelor
  • intensifică culoarea naturală a genelor

Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului de păr și amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, hrănesc, hidratează și regenerează genele.

Mod de utilizare

Se aplică seara, după demachiere. Serul se aplică pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Nu se aplică în interiorul ochiului și pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact (înainte de aplicare, se vor scoate lentilele), după chimioterapie, pe machiaj permanent și după vopsirea genelor cu henna.

O singură aplicare pe zi este suficientă pentru a îmbunătăți aspectul genelor în mai puțin de 60 de zile!

Atenționări

A se evita contactul cu globul ocular. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiți bine cu apă caldă. A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În caz de afecțiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist. A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată. Folosirea produsului trebuie întrerupta, în cazul în care apar iritații sau înroșirea pielii. Dacă simptomele persistă după ce ați încetat să aplicați produsul, adresați-vă medicului specialist. A nu se folosi în timpul sarcinii, alaptării, chimioterapiei. A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Produs destinat exclusiv adulților.

Pentru a defini și evidenția frumusețea ochilor folosește și Bonilash ser pentru sprâncene.
 
 
 
 
 
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBonilash SER GENE 3 ml
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care ți-ar plăcea!