Optisomn spray 30 ml

în stoc
SKU
4016369847138
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Optisomn spray 30 ml:optisomn.ro

47,00 LEI

Optisomn spray*30 ml

  • Melatonina ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi
  • Administrare facilă – un singur puf fiind suficient 
  • Gust de lămâie și mentă
  • Fără zahăr
  • Vegan

Un somn odihnitor și suficient este important pentru bunăstarea și performanța umană. Chiar și câteva zile cu probleme de somn pun o presiune asupra corpului și a aptitudinii mentale adesea legat de fazele stresante ale vieții, munca în ture și de noapte sau zborurile lungi cu avionul. Puteți susține un somn sănătos cu o anumită rutină: camere întunecate, temperatura camerei ajustată, fără mese grele înainte de culcare și fără consum de alcool.

Optisomn spray*30 ml combină melatonina cu extractul de floarea pasiunii și astfel ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la obținerea unui somn odihnitor. 

 

Mod de utilizare: pulverizați un puf direct în gură cu aproximativ 30 de minute înainte de a merge la culcare. 

1 puf = 1 mg melatonină. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare. Întunericul absolut la locul de dormit este un factor care poate influența pozitiv calitatea somnului. Vă rugăm să păstrați vârful pulverizatorului acoperit cu capacul după utilizare, pentru a preveni contaminarea și uscarea acestuia. 

Avertizări: Produsul este destinat exclusiv adulților. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Dacă este consumat în exces, poate avea efect laxativ. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici. A se păstra la o temperatură cuprinsă între 15° - 25° C, la loc ferit de lumina directă a soarelui. Recomandăm femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizatorilor de lungă durată și persoanelor care iau alte medicamente să consulte medicul înainte de utilizarea produsului. Se va utiliza numai înainte de culcare. Nu se va utiliza înainte de a folosi utilaje sau de a conduce vehicule. Nu se utilizează concomitent cu alcool. 

Conținut de alcool 20% vol. 

Prezentarespray 30 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsOptisomn spray 30 ml