Raniseptol ARSURI S.O.S. spumă 20% Panthenol 150 ml

în stoc
SKU
5907813187254
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

40,00 LEI

Raniseptol ARSURI S.O.S. spumă 20% Panthenol*150 ml

- cu concentrație mai mare de Panthenol 20%, pentru o vindecare mai rapidă -

 Raniseptol ARSURI S.O.S. spumă se utilizează în cazul iritațiilor și înroșirii pielii cauzate de factori termici și expunere excesivă la soare. 

Datorită concentrației ridicate de 20% Panthenol 

  • Hidratează și hrănește eficient pielea
  • Accelerează procesul de vindecare 
  • Reduce iritațiile cauzate de factori termici și expunerile excesive la soare
  • Calmează roșeața și oferă o senzație de ușurare și confort pielii

Beneficii pantenol:

Pantenolul este absorbit rapid în piele, transformându-se în acid pantotenic. Prin contactul cu pielea se stimulează sinteza keratinocitelor și a celulelor constitutive ale epidermei, acțiune ce aceelerează vindecarea și regenerarea pielii, crescând și nivelul de hidratare.

Pantenolul are efect antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații sau arsuri, favorizează vindecarea leziunilor, menține hidratarea pielii si reduce procesul de deshidratare. 

Mod de utilizare: Agitați recipientul înainte de utilizare. Pulverizați spuma pe pielea iritată și înroșită de la o distanță de 15 – 20 cm, ținând recipientul în poziție verticală. Spuma se lasă pe piele până este absorbită complet. Repetați pașii dacă este nevoie.  

Avertizări: A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. 

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis în apropierea produsului. Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50˚C. Nu aplicați pe pielea deteriorată. Nu pulverizați în jurul ochilor. Doar pentru uz extern.  

Prezentare150 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRaniseptol ARSURI S.O.S. spumă 20% Panthenol 150 ml