Salviasept KIDS gât 6 acadele

în stoc
SKU
5904730876001
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Salviasept spray 20 ml: salviasept.ro

23,99 LEI

Salviasept kids GÂT*6 acadele

Dispozitiv medical

  • Hidrateaza mucoasa gatului
  • Amelioreaza durerea
  • Calmeaza iritatia gatului
  • Protejeaza mucoasa de la nivelul gatului

Ingredientele dispozitivului medical Salviasept  kids gât actioneaza ca un filtru de protectie pentru mucoasa bucala si cea a gatului.

Datorită actiunii sale, Salviasept kids gât amelioreaza inflamatia de la nivelul gatului, care însoteste starile febrile si care se manifesta prin durere, senzatie de arsura, de uscaciune in gat si dificultati la inghitire. Stratul de protectie pe care il ofera produsul impiedica acțiunea nocivă a factorilor externi (cum ar fi spațiile uscate, aerul uscat, murdar și rece). Dispozitivul medical Salviasept kids gât contribuie la refacerea echilibrului si recuperarea de catre mucoasa a functiei sale primare de protectie. In plus, hidrateaza si improspateaza mucoasa cavitatii bucale si a gatului.

Atentionari si precautii speciale: A nu se administra Salviasept kids gât copiilor cu varsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la ingredientele preparatului.

Informații pentru persoanele cu diabet: preparatul Salviasept kids gât contine zahar. A nu se administra persoanelor cu diabet.

Mod de utilizare: Acadelele Salviasept kids gât nu se vor administra mai mult de o bucata de 3 ori pe zi. Produsul se va administra sub supravegherea adultilor. In cazul in care nu se constata ameliorari după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSalviasept KIDS gât 6 acadele