Salviasept KIDS tuse 6 acadele

în stoc
SKU
5904730876032
Detalii livrare

Prețul afișat conține TVA

 

Timp de livrare 3-5 zile lucrătoare

Livrare gratuită în toată țara la comenzi peste 90 Lei

 

Mai multe informații despre Salviasept KIDS tuse 6 acadele: salviasept.ro

23,99 LEI

Salviasept kids TUSE 6 acadele

Dispozitiv medical

  • Reduce frecvența tusei
  • Ameliorează tusea
  • Facilitează expectorația

Ingredientele dispozitivului medical Salviasept kids TUSE învelesc mucoasa gâtului cu un film protector, ameliorând tusea. Datorită proprietăților sale, produsul protejează mucoasa de influența nocivă a factorilor iritanți (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducând frecvența refluxului de tuse. În plus, îmbunătățește hidratarea gâtului și facilitează expectorarea mucusului. Datorită proprietăților calmante, produsul ajută la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse.

Atentionări și precauții speciale: A nu se administra Salviasept kids TUSE copiilor cu vârsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscută la ingredientele preparatului.

Informații pentru persoanele cu diabet: preparatul Salviasept kids TUSE conține zahăr. A nu se administra persoanelor cu diabet.

Mod de utilizare: copiii cu vârsta peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi.. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSalviasept KIDS tuse 6 acadele